•   Membru CPI & CEPI  

Rezultatele căutării

DOROMAR REAL ESTATE

Misiune: Cele mai calitative servicii imobiliare.

DOROMAR REAL ESTATE – condusă de Mariana Dorobăț- licențiată în Științe Juridice, Sociale și Politice, o tânără ambițioasă cu o viziune curată, responsabilă pentru servicii de calitate și mereu atentă la doleanțele clienților.
Ne preocupăm de confortul și siguranța dumneavoastră motiv pentru care ne personalizăm permanent gama de servicii integrate de consultanță imobiliară, astfel încât clienții noștri să depună efort minim, să caștige timp și să primească cât mai mult posibil, înainte, în timpul și după finalizarea tranzacției imobiliare.
Nu dorim să fim cei mai ieftini, vrem sa fim cei mai buni și eficienți pentru dumneavoastră. Ne dorim sa aveți încredere în noi și în serviciile noastre.
Valorile firmei noastre sunt orientate către client.
DOROMAR REAL ESTATE este orienatată spre parteneriat. Legăm relații pe termen lung bazate pe cinste, corectitudine și încredere.
Credem că trebuie să încerci întotdeauna să fii mai bun și că uneori e nevoie să îți uiți reușitele pentru a obține altele și mai mari. Nimic nu se compară cu bucuria pe care o simți atunci când obții o nouă victorie, iar zâmbetul de pe chipul clienților noștri este cea mai mare victorie.

10 listări

Mariana Dorobăț

Agent imobiliar
Licențiată în Științe Juridice, Sociale și Politice,  tânără ambițioasă cu o viziune curat ...

Compare Listings